Den Haag

Cocktails bij Bricks and Hooch – Den Haag

Wanneer je trek hebt in een cocktail maar ook een leuke experience wil beleven is cocktailbar Bricks and Hooch the place to be.

Bricks and Hooch is een cocktailbar waar je exclusieve cocktails kan drinken in een hele prettige sfeer.

Vorig jaar november ben ik voor het eerst met een vriendin bij cocktailbar Bricks and Hooch geweest. We waren uit eten en hadden zin om ergens cocktails te gaan drinken. Zo kwamen we bij Bricks and Hooch.

Wanneer je naar binnen loopt merk je al een erg relaxte sfeer. Er staat lounge muziek op en je hebt meerdere lounge bankjes staan. Wij kozen ervoor om aan de bar zitten en daar onze drankjes te bestellen.
Bij Bricks and Hooch heb je geen kaart. De barman of barvrouw komt naar je toe en maakt even een praatje met je. In plaats van een bestelling af te nemen vragen ze waar je zin in hebt en wat je lekker vindt. Op basis daarvan maken zij een cocktail voor je. Wat ik hier echt leuk aan vind is dat ze even de tijd voor je nemen en ook echt hun best doen om iets lekkers voor je te maken.
Dit heeft tot nu toe nog nooit tot teleurstelling geleid!

Ik kan je echt aanraden om aan de bar te zitten. Hier kan je goed  zien hoe alle drankjes worden gemaakt.  De drankjes worden erg leuk gepresenteerd. Het is daarom extra leuk  om ook te zien hoe de drankjes van anderen eruit komen te zien.

Vorige maand ben ik hier ook met mijn vriend geweest. Hij is zelf niet echt een cocktailfan, maar ook voor hem hebben ze een lekkere cocktail kunnen maken op basis van whiskey. Ze hebben zijn glas in een stoommandje geplaatst en hebben in de stoommand rook geblazen. Hierdoor ontstond er een heel gaaf effect van rook rondom zijn drankje en zorgde dit voor een ‘smokey’ smaak.

Wanneer je er voor open staat om niet exact zelf een keuze te maken in je drankje, moet je dit zeker uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *